27 jun 2019  /  Pagt

Teknologipagten ønsker de fire nye ministre i pagtens partnerskab velkommen og ser frem til samarbejdet

Mette Frederiksen præsenterede den 27. juni 2019 sin nye regering og dermed også 19 nye ministre. Med udnævnelsen af den nye regering får Teknologipagten også nye ministre i sit partnerskab.

Partnerskabet består af Erhvervsministeriet, Uddannelses- og Forskningsministeriet, Børne- og Undervisningsministeriet samt Beskæftigelsesministeriet.

 

Teknologipagten vil derfor gerne byde velkommen til Erhvervsminister Simon Kollerup, Uddannelses- og Forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen, Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil og Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard.

 

Direktør for Teknologipagtens sekretariat, Christian Vintergaard, udtaler:

”I Teknologipagten hilser vi den nye regering velkommen. Teknologipagten styrker danskernes tekniske og digitale kompetencer, så alle kan tage aktivt del i fremtiden, og vi er kommet rigtig godt fra start. 92 projekter og mere end 650 partnere deltager allerede i pagten og vil komme i kontakt med mere end 1. million danskere frem mod 2022. Vi ser frem til samarbejdet med den nye regering om at sikre teknologisk og digital opkvalificering og flere STEM-uddannede.”