28 aug 2019

Kvinder i STEM: Har du et projekt, Teknologipagten bør støtte?

Teknologipagten er blandt andet sat i verden for at være med til at sørge for, at flere kvinder i fremtiden vælger at uddanne sig inden for de såkaldte STEM-fag. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du har et projekt eller en indsats, som du mener, at vi bør støtte, så vi sammen kan nå målet om at opnå en mere ligelig kønsfordeling på STEM-området.

Kvinder og piger i STEM er et særligt fokusområde for Teknologipagten.

 

Teknologipagten vil have flere piger og kvinder til at engagere sig i STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

 

Men vi kan ikke klare det alene, så derfor åbner vi nu for en ansøgningsrunde, hvor man kan søge op til 250.000 kr. i støtte til et projekt eller en indsats, der sigter mod at øge piger og kvinders engagement i STEM.

 

Midlerne kan både søges af eksisterende projektpartnere i Teknologipagten til at booste et igangværende projekt, men kan også søges af projekter, der ikke i forvejen er en del af Teknologipagten.

 

Vil du, din virksomhed eller din institution modtage en del af vores projektmidler til et konkret projekt eller en bestemt indsats, så er dette chancen.

 

Ansøgere skal være indstillet på, at Teknologipagten kan omtale projektet offentligt, såfremt ansøgningen godkendes. Yderligere stilles der krav om kreditering af Teknologipagten samt en afsluttende afrapportering og et afsluttende regnskab.

 

Vil du vide mere om ansøgningsprocessen, kan du læse mere på projektets ansøgningsside: Udbud: Piger og STEM.