14 maj 2020

Invitation: Hvis STEM også er for piger, hvorfor taler vi så kun til drengene?

Vær med til at sætte dagsordenen for, hvordan vi gør det attraktivt for kvinderne at søge ind på en STEM-uddannelse, når Teknologipagten til juni afholder et digitalt symposie. Foto: Nicolai Perjesi/Copenhagen Capacity.

Teknologipagten inviterer hermed til et dagsordensættende symposium med fokus på at få unge kvinder til at vælge en uddannelse og karriere inden for STEM.

 

Vi sætter spot på, hvordan vi italesætter STEM og de konkrete problemstillinger inden for erhvervsliv og uddannelser. Som deltager får du unik viden, input fra eksperter, sparring og netværksdannelse

 

Symposiet vil levere nye anbefalinger til fremtidige indsatser. Anbefalinger, som du kan være med til at formulere og på den måde få indflydelse på Teknologipagtens kommende ansøgningsrunde om midler til indsatser for unge kvinder og STEM.

 

Læs om programmet og tilmeld dig på vores eventside: https://bit.ly/UngeKvinderOgStem   

 

Det virtuelle symposium finder sted tirsdag den 16. juni 2020 kl. 10:30 -13:30. Vi indleder med et kort kick-off fredag den 12. juni 2020 kl. 10:00 -11:00.

 

Har du spørgsmål til symposiet, kan du kontakte Kia Sørensen, Strategisk Event Manager i Teknologipagten, på kia@teknologipagten.dk.

 

Vi glæder os til et spændende og dynamisk symposium sammen med jer!