19 jun 2018

Aftalen om Teknologipagten er underskrevet!

6. juni underskrev Fonden for Entreprenørskab den formelle resultatkontrakt mellem fonden og de fire ministerier, der har taget initiativ til Teknologipagten.

Christian Vintergaard, direktør for Fonden for Entreprenørskab underskrev idag den formelle samarbejdsaftale mellem Fonden for Entreprenørskab, som skal sekretariatsbetjene Teknologipagten, og de fire ministerier, der har taget initiativ til Teknologipagten.

De fire ministerier, der står bag Teknologipagten er Erhvervsministeriet, Undervisningsministeriet, Uddannelses- og Forskningsministeriet og Beskæftigelsesministeriet. De fire ministre vil på regeringens vegne følge Teknologipagten tæt. Regeringen vil i sit arbejde holde fokus på Teknologipag­ten og understøtte pagtens målsætninger.

"Aftalen lover godt for fremtiden, og personligt ser jeg frem til at tilføje lederskabet for Teknologipagten til min portefølje af opgaver i Fonden for Entreprenørskab. Vi tyvstarter med konkrete aktiviteter allerede til Folkemødet på Bornholm, og trækker så for alvor i arbejdstøjet efter sommerferien", siger Christian Vintergaard.