Vær med når Teknologipagten inviterer til kick-off for deres ambassadører!

Eventen er for dig, der længe har været ambassadør, dig der lige er kommet med ombord og dig som gerne vil være ambassadør for Teknologipagten i fremtiden.

Som ambassadør for Teknologipagten er din fornemeste opgave, at du skal være med til at udbrede kendskabet til arbejdet, sikre STEM en plads på centrale dagsordener og få flere engageret i Teknologipagtens projekter.

Vores kick-off giver dig:

- Inspiration, viden og brugbare tips til ambassadørrollen

- Tre spændende oplæg om ambassadørrollen fra erhvervslivet, Danmarks tech-ambassadør og en repræsentant for nogle af Danmarks største online influenter

- Mulighed for at skabe netværk med pagtens ambassadører, der repræsenterer virksomheder, uddannelsesinstitutioner og organisationer*

-Få sat ansigt på Teknologipagtens sekretariat


HVOR: Dansk Industri, H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V
HVORNÅR: 15. marts 2019 kl. 8.30 – 11.00

PROGRAM

8.30 - 8.40: Velkomst v. Kasper Bentsen, Relations Manager i Teknologipagten

8.40 - 9.30: Oplæg v. Casper Klynge, Danmarks TechAmbassadør
Danmark var i 2017 det første land i verden til at udnævne en tech-ambassadør, men hvad laver en Tech-ambassadør og hvordan bliver man ifølge Casper Klynge til en god ambassadør for Teknologipagten?

9.30 - 9.45: Pause og kaffeopfyldning

9.45 - 10.30: Oplæg: v. Tobias Jensen, Client Director, Splay
Splay er Nordens største digitale mediehus med et netværk af influenter, som har en global rækkevidde på 400 millioner følgere på tværs af sociale medier. Men hvordan inspirerer og klæder de deres influenter på til at blive gode ambassadører - både når det handler om dem selv og ambassadørskab med en tredjepart?

10.30 -10.50: Case: v. Mette Fjord Sørensen, chef for forskning, videregående uddannelser og mangfoldighed, Dansk Industri.
Hvordan går Dansk Industri til rollen som ambassadør for dansk erhvervsliv? Få tre konkrete eksempler på ambassadørarbejdet.

10.50 -11.00: Afrunding og tak for i dag Mulighed for at underskrive ambassadørkontrakter efter afslutningen.

Vores kick-off event for ambassadører er fuldt booket. Hvis du vil skrives på venteliste, så kontakt vores relations-manager Kasper Lundtoft Bentsen på kasper@ffe-ye.dk