Om Virksomhedspagten

Virksomhedspagten er et talentrettet initiativ, der har til formål at øge summen og kvaliteten af talentpuljen inden for IT med en dedikeret indsats fra de medvirkende virksomheder.

 

Initiativet er initieret af 30 IT- og teknologivirksomheder, der forpligter sig til i fællesskab årligt at skabe 25% flere studiejobs, praktikpladser mv., ansætte 10% flere internationale studerende og medarbejdere samt levere 15 timers undervisningssamarbejde som fx gæsteforelæsninger.

 

Virksomheder, der deltager i projektet, er: Universal Robots, Blue Ocean Robotics, TV2, Esoft, Ordbogen, Morning Train, House of Code, Abtion, Good Karma Officer, Hesehus, HR-skyen, Lorenz Technology, Ecreo, Redweb, IntraManager, Helphouse, Paperturn, B&R Industrial Automation, Letsoftware, Procession, JDM, Vitec Aloc, Centic, Oxygen, Jysk Fynsk Medier, Kofoed&Co, InCaptiva, QuickOrder, Velocator og Infowise.

 

Technology Denmark monitorerer og understøtter udviklingen af indsatsen og sikrer, at pagten bakkes op af vidensdelingsarrangementer og indsatser, der udvikles sammen med relevante videns- og uddannelsesinstitutioner. Pagten er et dynamisk redskab, der skal udvikles over tid og som aktivt inddrager pagtens medlemmer i løsningen af IT-arbejdskraftudfordringen.

 

Senest opdateret 15/1-2021