Om ENERGI & VAND - Technology Lab

ENERGI & VAND – Greater Copenhagen Living Lab har i løbet af det seneste år fået nye faciliteter til Technology Lab samt et helt nyt showroom for den bæredygtige by. Det ønsker vi at bruge til at sætte fokus på STEM over de næste fire år.

 

Technology Lab vil i kombination med det nye showroom kunne benyttes til arrangementer om STEM-karrierer inden for forsyningssektoren, afholdelse af konferencer og anden formidling omkring STEM.

 

Der vil blive sat fokus på talentprogrammer og fastholdelsesaktiviteter på uddannelsesområdet inden for STEM samt netværksaktiviteter, som indbefatter Klimauddannelse i KK, Forsyningsskolen.dk og Miljøtjenesten i Københavns kommune.

 

ENERGI & VAND – Technology Lab vil desuden blive benyttet til efteruddannelsesaktiviteter af undervisere/lærere samt til eksemplariske STEM-forløb for elever med fokus på bæredygtig forsyning. Brobygnings- og virksomhedsforløb mellem forsyning, folkeskole, erhvervsskole og gymnasier vil også være en del af aktiviteterne i ENERGI & VAND – Technology Lab.

 

Senest opdateret 10/2-2021