Om Teknologipagten

Teknologipagten har arbejdet for at styrke danskernes STEM-kompetencer. Pagtens formål var, at få flere til at interessere sig for STEM, uddanne sig inden for STEM og anvende STEM i job. Via Teknologipagten gav regeringen, erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner, organisationer og andre aktører håndslag på at gennemføre projekter og aktiviteter for at styrke arbejdsstyrkens tekniske og digitale kompetencer og spore flere unge ind på STEM-­uddannelser.

Læs vores samling af viden indenfor STEM

Teknologipagtens indsats og resultater 2018-2022

 

Teknologipagten åbnede i 2018 som et fire-årigt finanslovs-finansieret projekt, placeret hos Fonden for Entreprenørskab. Den periode er ophørt med med udgangen af 2022, og derfor er Teknologipagten ikke længere en aktiv del af arbejdet med STEM.

 

Teknologipagten har nydt stor opbakning, og der er meget, vi er stolte af. Pagten har leveret en lang række konkrete resultater og engageret et stort antal projekter og danskere indenfor STEM-området.

 

Pagten består af 134 projekter, 1021 aktører og over 2,8 mio. deltagere fra 2018-22. Målsætningen om én mio. deltagere og 350 virksomheder involveret i projekter tilknyttet pagten er langt oversteget.

 

Se resultaterne af Teknologipagtens indsats fra 2018-2022.