Tilbage til oversigten over Teknologipagtens artikler

19-11-2021

Teknologipagten lancerer STEM-kampagne med fokus på EUD-uddannelser

https://teknologipagten.imgix.net/hylbekox/kampagnebilledenyhed.jpgTeknologipagten lancerer i uge 46 kampagnen ”Brug dine skills. Form din fremtid”, der har som formål at give en endnu bedre og bredere forståelse for, hvad en STEM-uddannelse er og kan, og hvordan man kan være med til at forandre verden med en EUD-uddannelse.

 

Kommunikationskampagnen ”Brug dine skills. Form din fremtid” er målrettet forældre til børn i udskolingen, så de kan være endnu bedre klædt på til at tale med deres børn om uddannelsesvalg – herunder især hvad man kan bruge en STEM-erhvervsuddannelse til.

 

Årets kampagne bygger ovenpå sidste års forældrekampagne, og derfor ved vi, at forældre til børn i alderen 12-15 år er den vigtigste inspirationskilde i unges uddannelsesvalg.

 

Teknologipagten har undersøgt forældres holdning, attraktion og kendskab til forskellige uddannelsesmuligheder og særskilt til STEM-erhvervsuddannelser, fordi vi ønsker at skabe en øget opmærksomhed på de gode muligheder, der er for at tage en STEM-EUD.

 

Kampagnen køres målrettet ud via vores sociale medier med film og annoncer, der skal være med til at drive trafik ind på vores kampagnesite https://www.ennyverden.nu/, hvor forældre kan blive klogere på deres børns muligheder med en STEM-uddannelse – og især en STEM-erhvervsuddannelse. Sideløbende kører vi en aktiv PR-indsats for at skabe øget opmærksomheden på STEM-erhvervsuddannelser.

 

Kampagnen kører fra i dag og fire uger frem og genoptages igen i uge 1 i 2022 og seks uger frem.

 

Få en lille smagsprøve på kampagnen, og se filmen herunder: