Tilbage til oversigten over Teknologipagtens artikler

04-05-2021

Søg midler til kommunikationskampagner inden for STEM-området

https://teknologipagten.imgix.net/pkcnq14m/nyhedkommunikationsudbud2021.jpegTeknologipagten udbyder kommunikationsmidler i puljer på op til 200.000 kroner til understøttelse af eksisterende kommunikationsaktiviteter inden for STEM-området.

 

En del af Teknologipagtens arbejde handler om at få skabt større synlighed på, hvor vigtigt det er for vores samfund, at vi får endnu flere til at interessere sig for, arbejde med og uddanne sig inden for STEM-området.

 

Og en konkret måde at gøre det på er ved at støtte eksisterende kommunikationskampagner og -aktiviteter, som skal være med til at løfte den overordnede STEM-dagsorden. Og det er dét, som midlerne i denne ansøgningsrunde skal bruges til.

 

Kommunikationsmidlerne skal gå til at booste og sætte ekstra tryk på igangværende kommunikationskampagner med det formål, at kampagnen opnår endnu større reach, kendskabsgrad, impact og øget interaktion. Midlerne kan ikke gå til udvikling af kampagner, men alene til at booste markedsføringen af eksisterende kampagneaktiviteter.

 

Der kan ansøges op til 200.000 kroner. Projekter, der tidligere har søgt og modtaget midler, er velkomne til at søge igen. Ansøgningsrunden løber frem til 8. juni 2021.

 

Læs meget mere om ansøgningsrunden her.