Tilbage til oversigten over Teknologipagtens artikler

08-04-2021

Søg midler til evaluering og effektmåling af projekter i Teknologipagten

https://teknologipagten.imgix.net/rfxjnirg/evaluringsudbud-nyhed2021.jpegNu kan projekter, der er en del af Teknologipagten, søge midler til ekstern evaluering og effektmåling i puljer på op til 300.000 kroner.

 

Hvor stor effekt har jeres projekt? Rammer I den rigtig målgruppe? Og når I jeres målsætninger? Det kan I finde ud af ved at søge om projektmidler til evaluering og effektmåling af jeres projekt. Ansøgningsrunden løber frem til 17. maj 2021.

 

Teknologipagten ønsker med ansøgningsrunden af blive klogere på de projekter, der er igangsat i regi af Teknologipagten, ved brug af ekstern evaluering. Teknologipagten vil gerne have mere viden om, hvordan projekter lykkes med at indfri deres målsætninger, og hvilken virkning eller effekt indsatserne har.

 

Samtidig vil Teknologipagten gerne have indsigt i, hvordan projekterne bidrager til TeknologipagtRådets overordnede målsætninger om, at flere unge vælger en STEM-uddannelse, at flere interesserer sig for STEM, og at den danske arbejdsstyrke opkvalificeres ift. anvendelse af IT og teknologi.

 

Afhængigt af projektets omfang og ønsker om evaluering eller effektmåling kan der søges mellem 100.000 og 300.000 kroner. Det er muligt for projekter, der tidligere har søgt og modtaget midler til evaluering, at søge igen. Der er ikke krav om med finansiering, men det er muligt at medfinansiere den ønskede evaluering.

 

Læs meget mere om ansøgningsrunden her.