Tilbage til oversigten over Teknologipagtens artikler

03-03-2021

Ny hjemmeside til Teknologipagten

https://teknologipagten.imgix.net/20pdzncz/websitelaunch2.jpegTeknologipagten har fået en ny, spændende og energisk hjemmeside, som skal give lettere adgang til de mange projekter i Teknologipagten samt den viden, vi skaber i samarbejde med vores partnere, projekter og resten af STEM-verdenen.

 

I samarbejde med designbureauet ASAP Design og det digitale bureau LAIT har Teknologipagten udviklet en ny hjemmeside, der afspejler det arbejde, som Teknologipagten og de mange projekter i pagten hver dag udfører for at løfte vores fælles STEM-dagsorden med at udbrede STEM-kompetencer til befolkningen, så de kan blive anvendt ude i erhvervslivet, på vores forskningsinstitutioner og til at opfinde de ting, som vi skal leve af i fremtiden.

 

Formålet med den nye hjemmeside er at skabe et bedre overblik over, hvem Teknologipagten er, hvordan Teknologipagten arbejder, hvem der er en del af Teknologipagten, og hvorfor Teknologipagten blev oprettet i 2018.

 

Fokus på projekter og vidensdeling

Den nye hjemmeside er udviklet som led i at opfylde målsætningen om at skabe endnu mere værdi for Teknologipagtens projekter og partnere samt resten af STEM-området. Det er blevet gjort lettere at få adgang til de mange projekter i Teknologipagten, og en særlig filtreringsmekanisme gør det muligt at finde projekter, som arbejder med specifikke temaer, emner, målgrupper eller noget helt fjerde.

 

Den nye hjemmesiden skal også være med til at gøre Teknologipagtens viden om forskellige emner, temaer og problemstillinger lettere tilgængelig. Det er den viden, der fx skabes i forbindelse med Teknologipagtens symposier og uddelingen af projektmidler til konkrete projekter, som Teknologipagten meget gerne vil gøre det endnu lettere for projekter, partnere og andre interessenter at tilgå.